Få professionelt udført fuldspartling af lofter og vægge

Få professionelt udført fuldspartling af lofter og vægge

Er du også ved at være træt af savsmuldstapet i stuen, eller trænger dine vægge blot til et ansigtsløft? Malerfirmaet DMR ApS er en professionelt maler, og vi leverer knivskarpe løsninger til dit hjem.

Vi udfører fuldspartling af lofter og vægge, så de fremstår flotte, glatte og helt uden revner. Ønsker du glatte vægge, udfører vi spartling i hele København og i Nordsjælland, og vi garanterer et arbejde udført i meget høj kvalitet.

Først væggene – så maling

Grunden til at man overhovedet fuldspartler vægge og lofter er for at få glatte, ensartede overflader. I mange år har man savsmuldstapetseret sine vægge, men i dag ses en større tendens til spartling, filt og til sidst maling.

​Vi fuldspartler for dig, og derefter fuldender vi gerne arbejdet med maling eller tapetsering.

Hvad koster fuldspartling af lofter og vægge?

Prisen for fuldspartling vægge og lofter afhænger af opgavens omfang. Kontakt os endelig og fortæl os, hvad vi skal spartle for dig. På den måde finder vi nemmest det bedste tilbud til dig og dit projekt.

Kontakt os for et tilbud i dag

Skal vi gøre dine vægge pæne, må du meget gerne kontakte os på 50 50 29 65 eller info@dmrmalerarbejde.dk. Så tager vi en snak om dit projekt.​

Meget meget flot arbejde

Meget Meget flot arbejde. Kom til den aftalte tid.
Overholdt alle aftaler.
Kan varmt anbefales.

Positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Dette gælder både det udførte malerarbejde, prisen og den personlige kontakt. Firmaet kan varmt anbefales.

Super flot og professionelt arbejde

Super flot og professionelt arbejde både i kontoret på planlægningen og da malerne var ud! Ligesom vi ønskede!

Vi er meget tilfredse med resultatet. Repræsentant for firmaet kom ud for at tilse opgaven og den blev udført til punkt og prikke. De varmeste anbefalinger.

Er meget tilfreds med arbejdet. God og hurtig kommunikation pr. sms. Kan kun anbefale DMR.

Det var en fin oplevelse som jeg var tilfreds med!

Bliv en af vores glade kunder

Få et uforpligtende tilbud på din opgave