Facaderenovering

Facaderenovering

Malerfirmaet DMR ApS udfører facadereparationer og pudsning, vi rådgiver om valg af farver og står for forundersøgelser af facaden, inden vi påbegynder kalkning eller maling.

Vi har specialiseret os i alle typer opgaver på husets facade. Det betyder, at du får en kompetent og erfaren samarbejdspartner, hvis du vælger D.M.R Service til opgaven.

​De fleste bygninger har elementer i facaden, der gør, at hele facaden ikke bør have samme farve. Det kan være murede detaljer, der skal males i kontrastfarver eller udvendigt træværk, der kan give et elegant farvespil i facaden.

​Et vellykket farvevalg understreger husets form, udtryk og karakter. Tag os derfor med på råd fra starten, så du er sikker på, at alle elementer tænkes med.

Ring til os for at få et besøg, så vi kan danne os et ordentligt indtryk af opgaven.

Et resultat der afspejler dine ønsker

Det er vigtigt for os at skabe et godt resultat, der stemmer overens med, hvad du har forestillet dig. Derfor indleder vi altid en grundig kundedialog med dig. Et godt resultat er nemlig afspejlet af, hvad du godt kunne tænke dig. Det er trods alt dig der skal have glæde af resultatet hver dag.

Vi mener ikke, at det skal være dyrt at få lavet gulvservice i god kvalitet. Derfor er vi konkurrencedygtige på prisen samtidig med, at vi sikrer en høj kvalitet med et godt resultat.

Hvis vi også skal hjælpe dig med dit gulv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører ud i hele Københavnsområdet og på Sjælland.

Kontakt os allerede i dag

Vi hjælper med gulvservice uanset om det er en stor andelsforening eller hjemme hos dig privat. Kontakt os til en uforpligtende snak om opgaven, så giver vi et tilbud.

Ring til os på 50 50 29 65 eller skriv på enten info@dmrmalerarbejde.dk eller via vores formular, så kontakter vi dig så snart vi kan.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Meget meget flot arbejde

Meget Meget flot arbejde. Kom til den aftalte tid.
Overholdt alle aftaler.
Kan varmt anbefales.

Positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Dette gælder både det udførte malerarbejde, prisen og den personlige kontakt. Firmaet kan varmt anbefales.

Super flot og professionelt arbejde

Super flot og professionelt arbejde både i kontoret på planlægningen og da malerne var ud! Ligesom vi ønskede!

Vi er meget tilfredse med resultatet. Repræsentant for firmaet kom ud for at tilse opgaven og den blev udført til punkt og prikke. De varmeste anbefalinger.

Er meget tilfreds med arbejdet. God og hurtig kommunikation pr. sms. Kan kun anbefale DMR.

Det var en fin oplevelse som jeg var tilfreds med!

Bliv en af vores glade kunder

Få et uforpligtende tilbud på din opgave